Doar asa-mi place mie, cu artisti in sufragerie

A inceput numărătoarea inversă! De astazi încep înscrierile pentru spectacolele din HomeFest, singurul festival de apartament din România!  În deschidere, pe 20 octombrie,  Lea Rasovszky vă invită să-i vizitați Fraierul interior, eveniment pentru care redeschidem ușa la lorgean theatre.

Vă așteptăm în fiecare zi, de pe 20 pînă pe 28 octombrie, cu fel de fel de invitați de peste mări și țări, cu locații domestice și experimente performative. Așadar: teatru, dans, expoziții, lecturi și ateliere, o suită de aventuri culturale urbane pe care urmează să le descoperiți după ce lecturați programul pe site-ul nostru.  Asigurați-vă locul printr-un mail. Email. Fiți siguri că gazdele și artiștii HomeFest vă așteaptă cu drag!

Pe 25 octombrie declarăm ziua prieteniei pentru că am invitat proiectul Cultura de casă cu două evenimente – proiecții de filme și expoziție foto. Vom spune la revedere acestei ediții, sâmbătă, 28 octombrie, cu [Fragile], un spectacol neconvențional de dans contemporan creat de Cosmin Manolescu.

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *