Daniel Drago (RO) & Sveta Bid (UA)
Daniel Drago, aka Kadmon Drago, (RO) Performer, regizor/realizator de film, producător de muzică, DJ, autor. Ca performer și dansator, reunește diferite forme de expresie (contact improvisation, hip-hop, contemporary, freestyle, butoh etc). Realizează filme de dans (unele în turneu la festivaluri de gen), videoclipuri muzicale atât pentru propria muzică (semnată și lansată oficial prin label-ul Cosmic Leaf) cât și pentru alți artiști.
Sveta Bird (Svitlana Pashko) este dansatoare profesionistă, performer, coregrafă, profesoară de dans, organizatoare de festivaluri și ateliere de și despre tot ce ține de contact improvisation. Masoterapeut certificat al școlii Chiand Mai (Thailanda). Dansează de la 7 ani diferite stiluri si genuri, iar in ultimii 16 ani s-a dedicat atât explorarării în profunzime a contact improvisation-ului, cât și investigării multor altor practici de corp/mișcare.
Solo sau împreună, Daniel Drago și Sveta Bird, predau contact improvisation și practici legate de mișcare (adesea sub numele Metamotion) și realizează performance-uri de improvizație și coregrafie adesea și în colaborare cu artiști din alte sfere de creație (artă vizuală, plastică etc.), colaborează cu teatre și grupuri de teatru, organizează evenimente de CI și live performance.