Leera și Alex Medinschi (MD)
Leera este artistă moldoveancă și activează în zona prayerformance-ului. Prayerformance vine de la prayer = rugă (cântec, descântec) și dans. Studiază arta fotografiei în ultimii 6 ani, dar se regăsește cel mai des pe scenele underground din capitală cu proiecte performative tematice cu influențe din folclor. Practica vizuală și-a deschis-o ca fiind o unealtă spre autovindecare, recunoaștere și metodă de interacțiune și atingere a incognoscibilului. În ultimii ani activează în domeniul artistic ca organizator de festivaluri și evenimente culturale în Republica Moldova (expoziții, concerte, workshopuri).
https://www.instagram.com/leera.0/
https://www.facebook.com/leeraa.0
Alex Medinschi este și el artist din Republica Moldova cu studii în domeniul sculpturii la colegiul de arte plastice "A.Plămădeală" din Chișinău și la "UNARTE" în București. Activ ca performer vizual, organizator de evenimente culturale, speaker al comunității artistice locale din Chișinău, membru al art-colectivului ACB34. Se specializează în abordarea temelor contradictorii, abstracte, grotești și transcendența privitorului către ezoteric în compozițiile sale vizuale și oferă ca artist un spectru larg de tehnici și module de expresie scenică.
https://www.instagram.com/alexmedinschi/
https://www.facebook.com/alex.medinschi
Cei doi lucrează împreună de doi ani și prezintă un proiect colaborativ în care comunică pe temele: formalitățile energiei masculine/feminine blocate și eliberate; ce este produsul scenei?; ritual și extremitățile psihoactivității.