You are currently viewing HomeFest #8 își caută gazdele din București

HomeFest #8 își caută gazdele din București

Vrei să găzduiești un spectacol chiar la tine acasă? Festivalul de arte performative HomeFest se întoarce în casele și apartamentele oamenilor, în formula deja consacrată, după cei doi ani în care ne-am adaptat formatului online impus de pandemie.

🔴 În București festivalul va avea loc între 5-11 noiembrie

Ediția 2022 marchează simbolic contextul european complicat în care ne aflăm și se aliniază eforturilor de susținere a artiștilor din Ucraina și Republica Moldova. Astfel, am imaginat un format care privește dincolo de granițele țării noastre și am invitat artiști moldoveni și ucraineni să performeze în casele bucureștenilor, și artiști români care vor păși în casele din Chișinău. Ancorat în realitatea socială, HomeFest #8 va fi o ediție de 𝑻𝒓𝒂𝒏𝒛𝒊𝒕 și înseamnă 12 spectacole, 2 workshop-uri și o masă rotundă. 

🔴 Dacă ți-ai considerat întotdeauna sufrageria o scenă a vieții de zi cu zi și vrei să găzduiești un spectacol chiar la tine acasă, scrie-ne la adresa homemculture@gmail.com până pe 21 octombrie. 

Spune-ne câteva cuvinte despre locul în care stai, dacă ești în relații bune cu vecinii şi ataşează şi o imagine (primim și desene) :). Pentru câteva ore, casa ta va deveni un spațiu de Tranzit în care se vor întâlni cu publicul bucureștean artiștii moldoveni și ucraineni, pentru a recrea împreună atmosfera intimă și familiară a lui acasă.

( ͡◉ ͜ʖ ͡◉) Te așteptăm!

Proiect organizat în parteneriat cu Moldova Dance Festival Contact+

Parteneri media: ArtNoMore, Developing Art, Graphis 122, ISCOADA, IQAds, LiterNet, Modernism.ro, Munteanu, Radio România Cultural, Revista Golan, Scena.ro, Zile și Nopți.

Festivalul HomeFest este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

0 Shares

Lasă un răspuns