You are currently viewing Call for Artists | HomeFest #7

Call for Artists | HomeFest #7

HomeFest 1la1

Toamna asta HomeFest a împlinit 7 ani și e gata să-și cunoască viitorii artiști. De când cu pandemia nu ne plictisim și ne reinventăm de la un an la altul, astfel că ediția 2021 este dedicată performance-urilor unu la unu. Pe lângă cei 7 artiști străini selecționați deja, căutăm 7 artiști români care nu au mai performat până acum în festivalul nostru.

1. Așteptăm de la voi o descriere de câteva rânduri a intenției performative și un video de maximum 3 minute care să ne dea o idee despre spectacol, la adresa homemculture@gmail.com.

2. Performance-ul se va desfășura la voi acasă. 

3. Durata acestuia va fi de 25-40 de minute. 

4. Spectatorul va aveaun telefon pentru a transmite live pe Zoom pentru alți 25 de spectatori. Voi cum ați selecta unicul spectator în fața căruia veți performa?

5. Tema din acest an a spectacolului este Healing/Vindecare. Proiectele care vor fi conectate la temă vor beneficia de un plus de simpatie. 

6. După performance sunteți invitați să rămâneți la o discuție cu spectatorii online. 

7. Deadline-ul pentru aplicație este 23 septembrie, iar festivalul se va desfășura între 27 octombrie – 7 noiembrie. 

Atât artistul, cât și spectatorul trebuie șă fie vaccinați sau testați înainte de spectacol. 

Toate performance-urile vor fi remunerate. 

Festivalul HomeFest este un proiect co-finațat de AFCN, Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Art No More, Centrul Național al Dansului București (CNDB), Developing Art, Diaspora Civică Berlin, Graphis 122, IQads, ISCOADA, Modernism.ro, Munteanu, Radio România Cultural, Scena.ro, Zile și Nopți

0 Shares

Lasă un răspuns