You are currently viewing Vrei să fii spectator HomeFest #7?

Vrei să fii spectator HomeFest #7?

HomeFest 1la1 caută 7 spectatori care vor participa LIVE la cele 7 spectacole din București!

Ediția 2021 a festivalului HomeFest este dedicată performance-urilor unu la unu (un artist – un spectator) și va avea loc în perioada 27 octombrie – 7 noiembrie live și pe Zoom.

Dacă ești din București și vrei să fii unul dintre cei 7 spectatori prezenți în casele celor 7 artiști români, te așteptăm până pe 16 octombrie la adresa homemculture@gmail.com cu un scurt video de maxim 1 minut, prin care să ne răspunzi la întrebarea: „Cum îți imaginezi că va fi HomeFest 2021”? Fă-ți de cap în timp ce filmezi cu telefonul, în propria casă – acesta va fi biletul tău de intrare la spectacol.

Important: ia în considerare că vei fi prezență activă în performance și vei transmite live pentru 25 de spectatori care vor urmări spectacolul online.

Ca să nu fie cu supărare, vom organiza o tragere la sorți chiar pe Facebook în urma căreia vom desemna cei 7 spectatori și vom oferi premii surpriză pentru cei care s-au înscris.

Atât spectatorii, cât și artiștii trebuie să fie vaccinați sau testați înainte de spectacol.

Parteneri media: Asociația Art No More, Centrul Național al Dansului București, Asociația Developing Art, Diaspora Civică Berlin, Asociația Graphis 122, IQ Ads, ISCOADA, Modernism.ro, Radio România Cultural, Scena.ro, Zile și Nopți.Festivalul HomeFest este un proiect co-finațat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

0 Shares

Lasă un răspuns